APEL ZA POMOĆ PORODICI ŽMIRIĆ 

        Prije par mjeseci u mjesto Miranje Gornje vratila se porodica Žmirić: otac Vukadin sa suprugom, sin Duško sa suprugom i petoro djece. Duškova supruga je amerikanka koja je sa svojim mužem i djecom odlučila da život nastavi u Ravnim Kotarima iako njihova kuća još nije obnovljena, a smještaj u kom sad žive nije adekvatan. Naime, njih devetoro živi u 20-ak kvadrata polusrušene kuće sa nadom da će njihova kuća do zime biti koliko-toliko obnovljena i da će moći da presele u nju. Pored petoro djece Duško i njegova supruga očekuju blizance koji će, ako Bog da da dođu na svijet uskoro.

        Eparhija dalmatinska je u par navrata pružila pomoć ovoj porodici, ali pošto nije u mogućnosti da kompletno isfinancira obnovu kuće, a zima se bliži, poziva sve pravoslavne Srbe i sve ljude dobre volje koji mogu da pomognu da se obrate svešteniku Ljubomiru Crnokraku na broj (091 522 28 26) ili u manastir Krku na broj (022 763 230) za dalje informacije.

        Pomoć ovoj porodici je dobrodošla u svakom obliku, jer počinju ispočetka, tako da im je potreban i materijal za gradnju kuće i hrana, odjeća, obuća i svaka ostala vrsta pomoći. Dvoje djece od septembra kreću u školu, tako da je za njih potrebno pripremiti knjige i školski pribor i sve ono što je đaku potrebno za školu.

Informativna služba Eparhije dalmatinske

 

 

 

* КОНТАКТ -:_:- KONTAKT *
:  :  :
Copyright 2004 SPC - Dalmatinska Eparhija.

Designed by SeRGio