JOŠ JEDNA SRAMOTA

SRBI NAPADNUTI U ZADRU:
“RUŽNA SLIKA NAŠEG GRADA”

'Istina je da su nepoznate osobe zasule kamenjem igrače i vodstvo Partizana u autobusu našeg kluba kojim su išli prema zračnoj luci. Nazvao sam direktora Partizana i ispričao sam mu se za ovaj nemili događaj. Ovo stvara jako ružnu sliku o našem gradu', rekao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić.

Autobus s košarkašima Partizana napadnut je sat vremena nakon utakmice regionalne NLB lige u kojoj je Zadar slavio 91:88. 

Prilikom prolaska kroz zadarsko naselje Bili Brig, nepoznate su osobe kamenjem razbile više prozora na vozilu koje inače pripada zadarskom klubu. 

Iz zadarske policije su potvrdili da se nemili događaj zbio, no nisu priopćili je li bilo ozlijeđenih i je li tko od napadača uhićen. 

"Istina je da su nepoznate osobe zasule kamenjem igrače i vodstvo Partizana u autobusu našeg kluba kojim su išli prema zračnoj luci. Mi kao klub nemamo ništa s tim napadom i meni je strašno žao što se to dogodilo. Nazvao sam direktora Partizana i ispričao sam mu se za ovaj nemili događaj. Čuo sam da je trener Partizana lakše ozlijeđen. Ovo stvara jako ružnu sliku o našem gradu i nadam se da će policija sada svoje napraviti", izjavio je direktor košarkaškog kluba Zadar Zdenko Mičić za Večernji list. 

Iz navijačke skupine Tornado poručili su kako nemaju veze s incidentom te kako ga najstrože osuđuju.

 

 

 

* КОНТАКТ -:_:- KONTAKT *
:  :  :
Copyright 2004 SPC - Dalmatinska Eparhija.

Designed by SeRGio